With interest in people and life...

Proper and natural nutrition and care!

Βάμμα "Τόνωσης"

Διάλυµα που περιέχει αλκοόλη, διεγερτικά βότανα, µέλι, βασιλικό πολτό καθώς και γύρη. Το τρίµπιουλους (κοινώς Τριβόλι) αποτελεί “φυσικό δυναµίτη” τεστοστερόνης η οποία συµβάλει στην ενίσχυση της αθλητικής απόδοσης, της µυϊκής µάζας, της µυϊκής δύναµης, των ενεργειακών επιπέδων και πολλά άλλα. Επιπροσθέτως το Τρίµπιουλους, βοηθά στη θεραπεία των καρδιακών παθήσεων, της αναιµίας, του καρκίνου, ενώ, ενισχύει και το ανοσοποιητικό σύστηµα και την κυκλοφορία του αίµατος. Προστατεύει το ήπαρ και τα νεφρά. Βοηθά στη θεραπεία της υπέρτασης και στη θεραπεία του διαβήτη και της χοληστερόλης. Πέραν αυτών, µπορεί να βελτιστοποιήσει τη λειτουργία του ουροποιητικού συστήµατος και του προστάτη, να αποτελέσει τονωτικό των αναπαραγωγικών οργάνων βελτιώνοντας την κυκλοφορία αίµατος σε αυτήν την περιοχή. 

Πολλοί το θεωρούν ως µία από τις βασικές θεραπείες για οποιεσδήποτε καθώς και όλες τις ασθένειες του ουροποιητικού συστήµατος και ένα από τα καλύτερα βότανα για τη δυσουρία και τις ασθένειες του Προστάτη. Υπό τη χρήση τριβολιού, δύναται να αυξάνει τη λίµπιντο στους άνδρες και να διεγείρει τη σεξουαλική επιθυµία σωµατικά αλλά και πνευµατικά, συµβάλλοντας στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης! Επιπλέον, παρατείνει την επαφή και συνεπώς θεραπεύει την πρόωρη εκσπερµάτωση, ενώ στο πνευµατικό επίπεδο αυξάνει την ευχαρίστηση της πράξης. Μεταξύ αυτών, αυξάνει την παραγωγή του σπέρµατος και βελτιώνει την ποιότητα του σπέρµατος, αυξάνει την κινητικότητα του σπέρµατος και τον χρόνο επιβίωσης του σπέρµατος &  τέλος βοηθά στην αντιµετώπιση του άγχους, της κατάθλιψης και της νευρικότητας ενθαρρύνοντας την καλή διάθεση.

Με τη σειρά της, η MACA, αποτελεί ένα ακόµη δώρο της φύσης, εντασσόµενη στα κιτάπια των υπερτροφών, γνωστή κιόλας από την εποχή των Ίνκας, µε την δυνατότητα της να ευδοκιµεί σε υψόµετρο 3.750-4.350 µέτρων στις δύσκολες κλιµατικές συνθήκες των Περουβιανών Άνδεων (φτωχό έδαφος και ψυχρό κλίµα) και ανήκοντας στην οικογένεια των σταυρανθών. Η χρήση της αποτελεί επιλογή για χορτοφάγους και µη καθώς λειτουργεί ως τονωτικό του οργανισµού και συµβάλλει στην αύξηση της αντοχής και της δύναµης και στην αντιµετώπιση προβληµάτων στυτικής δυσλειτουργίας. Η θρεπτική της αξία είναι ιδιαιτέρως υψηλή µε πληθώρα ενεργών συστατικών, όπως βιταµίνες Β1, Β2 και C,  πρωτεϊνες (µέχρι 11%), φυτικές ίνες (cellulose και lignin), τανίνες, µεταλλικά στοιχεία (Κάλλιο,  Βισµούθιο, Χαλκό, Ʃίδηρο, Φώσφορο, Μαγνήσιο, Μαγγάνιο κτλ.), φρουκτόζη, γλυκόζη, αµινοξέα (Αργινίνη, Αλανίνη κτλ.), στερόλες, καροτένη και νιασίνη. Αποτελώντας ένα τέλειο δυναµωτικό! Κοινώς περιγράφεται ως το “Viagra της φύσης”! Η χρήση της περιβάλλεται γύρω από την αντιµετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας, την αύξηση της libido (σε άνδρες και γυναίκες), τη  βελτίωση της ποσότητας και της ποιότητας του σπέρµατος µε τη διαλειτουργικότητα της ΕΠΙƩΗƩ διαφόρων επιπέδων ώστε να υποστηρίξει µία υγιή σεξουαλική ζωή. Η υψηλή της περιεκτικότητά σε θρεπτικά συστατικά αναζωογονεί ολόκληρο το σώµα ενώ, βοηθά να ενισχυθούν τα υγιή επίπεδα τεστοστερόνης, αυξάνοντας, έτσι, την ενέργεια, την αντοχή και τη ζωτικότητα. Η χρήση MACA, µπορεί να υποστηρίξει την ενδοκρινική λειτουργία, δηλαδή τη λειτουργία των αδένων µε ρυθµιστική δράση έναντι των ορµονών οι οποίες σχετίζονται µε τη γονιµότητα, τη σεξουαλική διάθεση, την πέψη και την ενέργεια του οργανισµού.

Όντας µία πολύ καλή πηγή ενέργειας, επιλέγεται από πολλούς αθλητές, οι οποίοι στοχεύουν να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους, ενώ, η αναβολική της δράση (κτίσιµο µυών), κινείται γύρω από το να περιέχει µεγάλη ποσότητα βιο-διαθέσιµης πρωτεΐνης κι άλλων θρεπτικών συστατικών που υποστηρίζουν την υγιή και φυσική ανάπτυξη των µυών. Επιπλέον, δρα έναντι της κατάθλιψης ανεβάζοντας τη διάθεση, ενώ, η υψηλή της περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά,  προσφέρει αναζωογονητικές ιδιότητες. Χάρη στη MACA, οι διανοητικές ικανότητες όπως η µνήµη, η διαύγεια και η συγκέντρωση, ενισχύονται αλλά, συµβάλλει και στην υγεία του προστάτη, στην ανάπτυξη µαλλιών και στην αντιµετώπιση της οστεοπόρωσης, λόγω του ασβεστίου και της φυτικής πρωτεΐνης, που περιέχει, ενώ πολλοί τη θεωρούν υπολογίσιµο παράγοντα έναντι της αντιγήρανσης.

Το βάµµα Τόνωσης της OLYMPUS  NECTAR συνδιάζει µε µοναδικό τρόπο σε εξαιρετικές αναλογίες τις αναφερόµενες υπερτροφές καθώς και µια σειρά επίσης τονωτικών βοτάνων κοινώς “φυσικών διεγερτικών” ώστε να εξασφαλίσουν στον καταναλωτή ο τι καλύτερο και αγνότερο θα µπορούσε να βρει ικανοποιώντας τον αποδοτικά αλλά γευστικά αλλά και τιµολογιακά εντάσσοντας το προϊόν µας στη φαρέτρα του! Ʃτόχος µας όπως συχνά αναφέρουµε, προέχει η απόκτηση ποιοτικής επάρκειας και ικανοποίησης ατοµικά καθότι βλέπουµε τον καταναλωτή ως άτοµο µε ανάγκες και όχι ως άβουλη µάζα η οποία θα µας παράσχει κέρδος.